23 Δεκ 2009

Οι δικές μας ευχές...

Ήρθε η ώρα να κάνουμε και τις δικές μας ευχές...


Κώστας Καστραντάς (Αναπλ.Δ/ντής): Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά. Το 2010 να φέρει σε όλους σας υγεία, χαμόγελα και πάντα καλή διάθεση. Όσον αφορά το σχολείο, εύχομαι να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία μεταξύ μας και η όρεξη για δραστηριότητες προς όφελος των παιδιών μας.
Ευγενία Γκαντρή (Α' τάξη): Εύχομαι το αστέρι των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές όλων μας και το 2010 να φέρει μόνο ευτυχία!
Γλυκερία Κατράνα (Β' τάξη): Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, ευτυχία και το 2010 να πραγματοποιήσει όποια επιθυμία δεν πραγματοποίησε ο προηγούμενος χρόνος.
Σοφία Γερακοπούλου (Γ' τάξη): Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, με χαρά, υγεία και αγάπη.
Στέλιος Λαφαζάνης (Δ' τάξη): Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εύχομαι η γέννηση του Χριστού να ζεστάνει τις καρδιές μας.
Θεοδώρα Τσαλαματά (Ε' τάξη): Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα - Χρόνια γεμάτα όνειρα και ελπίδες καμωμένα!
Μαρία Αθανασιάδου (ΣΤ' τάξη): Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος. Το 2010 να φέρει υγεία και αγάπη και όλες οι ευχές μας να γίνουν πραγματικότητα. Καλές γιορτές.

Βασιλική Δέτση (υπευθ.Ολοήμερου): Χρόνια πολλά, χρόνια καλά με υγεία και χαρά. 2010 ευχές σε όλους. Αγάπη και ευτυχία να γεμίζει τις καρδιές όλων μας.
Σοφία Χατζοπούλου (καθ.Αγγλικών): Η ευχή μου για φέτος είναι όχι πια ευχές, αλλά πράξεις! Ο κόσμος μας δεν μπορεί πια να περιμένει.
Άννα Σαραντάρη (καθ.Φυσ.Αγωγής): Καλή χρονιά. Και του χρόνου όλοι ξανά εδώ με υγεία.
Κώστας Κωσταράκης (καθ.Μουσικής): Εύχομαι η γέννηση του Χριστού να φέρει ευτυχία, αγάπη και κυρίως υγεία. Καλά Χριστούγεννα.
Ισαβέλλα Γιαγιάννη (καθ.Μουσικής): Αν το αστέρι των Χριστουγέννων εισακούγοντας τις ευχές όλων μάς χάριζε σωματική υγεία, τότε εγώ θα το παρακαλούσα να φρόντιζε και για την ψυχική υγεία, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε όλοι στον πλανήτη αυτό με αρμονία.
Ειρήνη Κλαδάκη (καθ.Πληροφορικής): Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!
Άννα Λύκου (καθ.Γαλλικών): Εύχομαι ο "Θεός" να σας τα φέρνει βολικά,όλα όσα αφορούν στο στοιχείο του τυχαίου. Εύχομαι να έχετε υγεία σωματική και πνευματική. Εύχομαι στο δρόμο σας να βρίσκετε δυσκολίες και να τις ξεπερνάτε γιατί το να βρίσκεις δυσκολίες σημαίνει πως βάζεις στόχους και χωρίς δυσκολίες δεν υπάρχει χαρα. Τέλος εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας να ζήσετε υπέροχες στιγμές τις ημέρες των Χριστουγέννων και το νέο έτος να γίνει η Δική σας Χρονιά!